Bel ons
Bel ons
Mail ons

U bent nu hier: Homepage

Mooie vergezichten in Italië Verse olijven in Italië Vakantie in Italië Kleurrijke Italiaanse steden Genieten van de rust en de natuur in Itali&euml

BonoVivo: authentieke vakantiehuizen in Italië

Geen massatoerisme, maar vakantiehuizen, villa’s, appartementen en agriturismo’s waar je het echte authentieke Italië kunt ervaren, proeven en beleven.

Vakantiehuizen in Italië , genieten van BonoVivo: 'het goede leven'

Onze vakantiehuizen, villa's, appartementen en agriturismo's zijn met zorg en aandacht ingericht door de eigenaren. Elk op zijn eigen manier, maar allemaal met hetzelfde doel. U hoeft maar een ding te doen op uw vakantie en dat is genieten.


Bekijk alle vakantiehuizen in Italië
 

Cultuurbeleving in Italië

 
Vakantiehuizen in Italie Vakantiehuizen in Lugeria Vakantiehuizen in Toscana Vakantiehuizen in Umbria Vakantiehuizen in Marche Vakantiehuizen in Veneto Vakantiehuizen in Campania Vakantiehuizen in Lazio Vakantiehuizen in Abruzzi Vakantiehuizen in Molise Vakantiehuizen in Emilia Romagna Vakantiehuizen in Friuli Julisch Venetië Vakantiehuizen in Trentino Vakantiehuizen in Lombardia Vakantiehuizen in Piemonte Vakantiehuizen in Val d'Aosta Vakantiehuizen in Puglia Vakantiehuizen in Basilicata Vakantiehuizen in Calabrië Vakantiehuizen in Sicilia Vakantiehuizen in Sardinië
Lugeria Toscana Umbria Marche Veneto Campania Lazio Abruzzi Molise Emilia Romagna Friuli Julisch Venetië Trentino Lombardia Piemonte Val d'Aosta Puglia Basilicata Calabrië Sicilia Sardinië

We  genieten zelf  enorm van de cultuur, rust, gastronomie en de gastvrijheid van het land. Daarom besloten we een eigen huis in Italië te kopen genaamd Sogno Italiano. Dat betekent: onze Italiaanse droom. Onze passie voor Italië willen we graag overbrengen en daarom besloten we vanaf eind 2009 onze Italiaanse droom te verhuren.
Inmiddels is het niet bij het verhuren van deze ene woning gebleven en verhuren we  in verschillende regio’s appartementen, karakteristieke vakantiehuizen, fraai gelegen boerenhoeves en luxe villa’s. Het liefst met een zwembad of aan zee. Alle accommodaties zijn door een van ons of onze Italiaanse partner persoonlijk bezocht.

Bent u op zoek naar een bijzondere vakantiebestemming in Italië. En vindt u het lastig om te zoeken of heeft u gewoonweg geen tijd? Geen probleem. We helpen u graag met het vinden van een vakantie die het beste bij u past. Bel of mail met uw wensen en BonoVivo komt met een passend aanbod bij u terug. info@bonovivo.nl

We leven in een tijd en wereld die zich snel ontwikkeld en steeds kunstmatiger wordt. BonoVivo koestert, juist in deze snelle wereld, de authenticiteit van de mens, een product, een streek en de lokale ondernemers. Wij willen als online vakantieorganisatie onze gasten op een persoonlijke manier bewust kennis laten maken met de cultuur, comfort en culinaire streekproducten van een regio.
Op de website bieden we verschillende activiteiten aan die voor een unieke vakantiebeleving zorgen. Bijvoorbeeld een wijnproeverij, kookworkshop of toeren door de mooie landschappen op een Italiaanse Vespa scooter. Kijk voor de mogelijkheden op de website.

Wilfred en Jose van de Luijtgaarden

 

Disclaimer SitemapVoorwaarden © Bono Vivo Design & Realisatie: Holiday Media
Vakantiehuis Italië met privé zwembad Vakantiehuis Toscane met privé zwembad Wijn proeven Italië
Vakantiehuis Italië met zwembad Vakantiehuis Toscane met zwembad Vakantiehuis Italië privé zwembad